Svenska kyrkan Strömstads pastorat

Svenska kyrkan Strömstads pastorat Besöksadress: Södra Kyrkogatan 10, 45230 STRÖMSTAD Telefon: +46(526)18300 E-post till Svenska kyrkan Strömstads pastorat

Kyrkomusiker se hit!

Strömstads pastorat söker ytterligare en kyrkomusiker.

I tjänsten ingår att genom kyrkomusikalisk kompetens bidra till att utveckla en levande gudstjänst- och församlingsgemenskap.
Att leda körer samt att arrangera olika typer av musikprogram som lunchmusik och sommarmusikverksamhet samt sedvanliga musikaliska uppgifter så som gudstjänster och kyrkliga handlingar, även orgelspel innefattas i tjänsten.

Du förväntas arbeta för ett rikt musikliv året om och är öppen för olika musikstilar och traditioner.

Körkort krävs då tjänstgöring sker i hela pastoratet.

Tjänsten är tillsvidare och heltid.

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Välkommen att skicka din ansökan till förvaltningsassistent Anna Rask, Anna Rask

Information om tjänsten lämnas av:

kyrkoherde Malin Hammarström, tel. 0526- 183 11, malin.hammarstrom@svenskakyrkan.se

kyrkomusiker Karl-Axel Falk, tel. 0526-183 21, Karl-Axel Falk

Fackliga representanter: Hanz Blomdahl, Kyrkomusikernas Riksförbund, tel.  070-679 98 53, hanz.blomdahl@kmr.se