LIFE 2020 blir LIFE ONLINE 2020

Med anledning av coronavirusets spridning så kommer årets LIFE-läger att bli lite annorlunda mot tidigare år. Istället för att samla 150 ungdomar på Stiftsgården Stjärnholm uppmanar vi alla som vill delta att samlas på hemmaplan och vara med var du/ni än är!

Under de tre dygnen 10-13 augusti så kan du eller din församling eller ungdomsgrupp exempelvis ordna grillkväll, pilgrimsvandring, gudstjänst, övernattning, utflykt, miniläger, samtalskväll eller annat som passar just dig/er.

Dessutom kommer det finnas ett program att följa digitalt online, bl.a workshops, bibelstudium, spår och teman som man kan följa dag för dag med texter, psalmer, lekar, mm som man kan använda i sitt ungdomssammanhang. Det kommer även att livesändas andakter från Stjärnholm.

För att få den härliga ”vi-känslan” som ett läger kan ge kommer det att finnas möjlighet för alla anmälda grupper att på olika sätt dela med sig t.ex. genom egna livesändningar, redovisningar av workshops, utmaningar och upptåg!

Det kommer också finnas möjlighet att kunna gå den grundläggande ledarutbildningen digitalt. (INSTÄLLD)

Mer info kommer till alla anmälda.

DATUM: 10-13 augusti

PLATS: var du än är

KOSTNAD: 0 kronor

PROGRAM för dagarna (pdf)

Material för Life-online 2020 hittar du här.

ANMÄLAN: Maila ditt/ert intresse till Daniel Brodén.
Anmäl dig till den grundläggande ledarutbildningen här

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 19 juni

För övriga frågor och funderingar kontakta Daniel Brodén:

072-246 08 26, daniel.broden@svenskakyrkan.se