Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift Webbplats

Lediga tjänster

Strängnäs stift arbetar med att stödja och inspirera anställda och förtroendevalda i stiftets församlingar. Geografiskt omfattar stiftet huvudsakligen Södermanland och Närke. Stiftskansliet ligger intill domkyrkan i Strängnäs. Där arbetar vi i medeltida hus i moderna flexibla arbetsmiljöer.

Strängnäs stift omfattar 54 självständiga församlingar och pastorat i Södermanland och Närke. Stiftskansliet har ca 50 medarbetare i Strängnäs men har verksamhet även vid Stiftsgården Stjärnholm utanför Nyköping, samt teckenspråkig verksamhet i Örebro.

---------------------------------------------------------

Lediga tjänster inom Strängnäs stift

Just nu inga lediga tjänster att söka.

Lediga tjänster inom Svenska kyrkan

Att arbeta i Svenska kyrkan innebär att arbeta för något man tror på, och oftast arbete med människor på olika sätt.

Klicka här (hela landet)