Other languages with Google Translate

Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Konfirmationsläger 2019

Upplev en både lärorik och rolig tid på konfirmationsläger hos oss.

Strängnäs stift ordnar ett eget läger varje år. Här finns både kyrka och kapell. Och inte minst - en fantastisk miljö med nära till skog och hav, god mat och sköna sängar.

Med havet och naturen inpå knutarna finns alla möjligheter till en omväxlande vistelse, med många aktiviteter. Mysiga grillkvällar i kåtan, fotbollsspel på de enorma gräsmattorna, kanotpaddling eller bad i havet. Konfirmationstiden brukar beskrivas som ett minne för livet - en milstolpe - då de stora frågorna om kärlek, tro och liv får stå i centrum. Men kanske allra främst ett bestående minne av stark gemenskap, nya vänner, många skratt och din egen upplevelse av Gud. Lek varvas med allvar och utflykter varvas med andakter och samtal om Gud.

Konfirmationsläger på Stiftsgården Stjärnholm 2018 och 2019

Att konfirmeras på stiftsgården Stjärnholm innebär att man deltar på tre läger; två helgläger och ett sommarläger. Det första lägret är 26-28 oktober 2018, det andra är 12-14 april 2019 och sommarlägret är 17 juni-6 juli 2019.

Gemenskap och kamratskap är värdeord för oss. På konfirmationslägret får du lära dig om bibeln och kristen tro. På Stjärnholm har vi nära till naturen med bad, kanotpaddling, klippor och hav och det finns möjlighet till olika sportaktiviteter.

Innehållet i undervisningen har du chans att påverka så att vi tar upp frågor som är viktiga för dig.

Välkommen!
Kostnad 6 000 kr. Kostnaden faktureras av stiftet i tre delar. 2000 kr inför varje läger.

För mer information kontakta:
pedagog Cecilia Sundkvist Cecilia Sundkvist eller 0152-234 86

Anmäl dig här senast 24 september 2018

Vill du läsa mer om Stiftsgården Stjärnholm kan du klicka här

Fakta om konfirmationslägret 2019

Bild: Magnus Aronson