Insats för människor på väg in i arbetslivet

Svenska kyrkan i Strängnäs stift och Arbetsförmedlingen vill tillsammans öka möjligheten för nyanlända och andra att få en bra introduktion i arbetslivet.

Svenska kyrkan i Strängnäs stift vill uppmuntra församlingar att öka möjligheten för nyanlända och andra att få en bra introduktion i arbetslivet.

Kan vi bli fler församlingar som tar emot människor för arbetsträning, rehabilitering eller integration?

Att vara med och ordna platser för arbetsträning är att möta människor för en viktig tid på väg vidare i livet!

Det här är en fantastisk möjlighet att berika församlingslivet samt att hjälpa till att berika livet för en annan människa. Våga se möjligheten! Det kostar i tid och engagemang men det kan ge så otroligt mycket tillbaka.

Tveka inte att höra av dig!

Annika Melin Mori, stiftsdiakon, 0152-234 59