Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prata med oss

Kontakt

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Retreat


Retreat är ett tillfälle till vila och återhämtning. En plats att ”bara vara” på. En möjlighet till möte med sig själv, med tystnaden och med Gud. Att dela tystnad och stillhet med varandra kan bli en viktig andlig erfarenhet. Det är också en skön upplevelse att bära med sig i vardagen.

En dagretreat är en stilla dag för dig som längtar efter vila och återhämtning. En dag att ”bara vara”. En dag för möte med sig själv, med tystnaden och med Gud. Att dela en dags tystnad och stillhet med andra kan bli en viktig andlig erfarenhet. Det kan också vara en skön upplevelse att bära med sig i vardagen.
Avfärd kl 8.00 från Domherren-Kyrkans Hus. Åter i Strängnäs cirka kl 17.30. Efter inledande frukost/fika på Follökna kl 9.00 inleds retreaten och tystnaden. Under dagen finns möjlighet att delta i meditation och gudstjänst, läsa, vila, sitta vid brasan, promenera… 
Vi äter också tillsammans – lunch och ytterligare en måltid. 
Retreaten leds av Stefan Dässman, domkyrkokaplan och Carina Öjermo, domkyrkopedagog.
Lördag 8 april på Follöknagården i Malmköping
Information och anmälan: Carina Öjermo, domkyrkopedagog, 
carina.ojermo@svenskakyrkan.se, 0152-245 14, senast den 31 mars. 
Kostnad: 300 kr.

Lördag 8 april: Kärlekens väg - Retreat inför Stilla veckan och påsk

En dagretreat är en stilla dag för dig som längtar efter vila och återhämtning. En dag att ”bara vara”. En dag för möte med sig själv, med tystnaden och med Gud. Att dela en dags tystnad och stillhet med andra kan bli en viktig andlig erfarenhet. Det kan också vara en skön upplevelse att bära med sig i vardagen. Avfärd kl 8.00 från Domherren-Kyrkans Hus. Åter i Strängnäs cirka kl 17.30. Efter inledande frukost/fika på Follökna kl 9.00 inleds retreaten och tystnaden. Under dagen finns möjlighet att delta i meditation och gudstjänst, läsa, vila, sitta vid brasan, promenera… Vi äter också tillsammans – lunch och ytterligare en måltid. Retreaten leds av Stefan Dässman, domkyrkokaplan och Carina Öjermo, domkyrkopedagog. Lördag 8 april på Follöknagården i Malmköping Information och anmälan: Carina Öjermo, domkyrkopedagog, carina.ojermo@svenskakyrkan.se, 0152-245 14, senast den 31 mars. Kostnad: 300 kr.

För mer information om retreat:

Carina Öjermo

Carina Öjermo

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Direkt: 0152-245 14