Other languages with Google Translate

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon:+46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Öppna förskolan och Babycafé

- en träffpunkt för vuxna och barn där man får växa i sin egen takt, både till kropp och själ. Kom och träffa andra, ta en fika, dela glädje och funderingar.

KYRKANS ÖPPNA FÖRSKOLA, en träffpunkt för vuxna och barn 0-6 år,  i Domkyrkans bodar har öppet
Måndagar 9 – 13
Fredagar 9 – 12

Under öppettiden händer följande:
Måndagar kl 10.15 - "Sångskoj" – sång- och rörelsestund därefter gemensam lunch (20:- barn, 40:- vuxen)

Fredagar kl 9.45 sagostund , kl 10.15 sång­samling med ”Dagens tanke”, därefter fika (barn 10 kr, vuxen 20 kr).

BABYCAFÉ i Domkyrkans bodar - för dig och ditt barn (0-12 mån)
Onsdagar 9 – 12
Sångstund 0-7 månader kl 9.30, 7-12 månader kl 10.15 Ingen föranmälan.

För mer information om Öppna förskolan:

Sabina Mathiasson

För mer information om Babycafé:

Charlotta Cieslak