Foto: Sabina Mathiasson

Verksamhetsbroschyr våren 2021: Mötesplats för små och stora

Läs om församlingens verksamhet - om grupper för olika åldrar och intressen, diakonalt arbete, gudstjänstliv och konserter.

Strängnäs dokyrkoförsamling med Aspö har ett varierat församlingsliv alla veckans dagar. Verksamhetsbroschyren ger en samlad bild av vad som händer under våren som kommer.

Hitta information av vad som erbjuds barn, ungdom och familjer. Och ta del av vad för olika grupper och aktiviteter som erbjuder gemenskap och engagemang för vuxna. Se vilka mötesplatser och evenemang som är tillfällen till samtal och fördjupning, rörelse och stillhet.

Verksamhetsbroschyren för våren 2021 rymmer också konserter och andra musikaliska händelser. Här finns en sammanställning av andakter och gudstjänster som firas i församlingen vardag och helg.

Reservation för ändringar

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö anpassar verksamheten efter de råd och rekommendationer som ges utifrån den pågående pandemin. Gudstjänster, verksamhet och konserter kan ändras.
Aktuella uppdateringar finns i kalendariet här på församlingens webbplats och på församlingens sida på Facebook facebook.com/strangnasdomkyrkoforsamling

Församlingsexpeditionen 0152-24500

strangnas.domkyrkoforsamling@svenskakyrkan.se

Verksamhetsbroschyr våren 2021

Klicka på länken och se verksamhetsbroschyren. Läs den på skärmen eller skriv ut den.

Verksamhetsbroschyren kan hämtas i domkyrkan och i Kyrkans hus Domherren.

Aktuellt från Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Prenumerera via RSS