Other languages with Google Translate

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon:+46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Bibelstudium med andlig vägledning

I en liten grupp ses vi för reflektion och delande om livet.

Som utgångspunkt använder vi bibelordet, vår fantasi och bönen. Syftet är att leva sin tro i ord och handling. Det är ett sätt att utveckla en personlig relation till Gud, genom reflektion kring de dagliga erfarenheterna. En andlighet för vardagen, som kan ge redskap i livets valsituationer, stora som små.

Träffarna leds av Ulf Klingowström, diakon.

Läs mer på www.foreningenkompass.se eller ladda ner appen ”Pray as you go”

Lilla stugan, torsdag kl 16.15-17.45 och 18.00-19.30 den 26 september, 31 oktober och 28 november.

Information och anmälan:

Ulf Klingowström, diakon, 0152-245 24,