Välkomstbrev

Tycker du om att promenera och möta människor?

Vad vi skulle behöva hjälp med är att dela ut ett välkomstbrev till våra nyinflyttade församlingsbor.
I det brevet finns det:

• Ett välkomstbrev från vår kyrkoherde, Mats Lindberg.
  • Broschyrer om de aktiviteter som församlingen bedriver. Där står också var de är, och under vilka tider, och vilka man kan kontakta angående just den aktiviteten.
  • Vår församlingstidning, Örjansbladet, som utkommer fyra gånger per år.
  • Och även en väldigt god chokladkaka, som finns att köpa i våra Fair Trade-skåp.

Det blir ungefär tre gånger per år som vi delar ut detta brev, och om du är ute då och då och promenerar i Skelleftehamn och Ursviken, så kanske det här skulle kunna vara någonting som du skulle kunna hjälpa oss med.
I så fall är du välkommen att ta kontakt med Birgitta Wangby.

Ellenor Eklund

Direkt: 0910 - 70 81 23