Valarbetare sökes

I höst är det kyrkoval. Men vi behöver redan nu de som anmäler sig att vara valarbetare!

Vi behöver frivilliga till söndagen den 19 september och till förtidsröstningen mellan den 6-11 september och 13-18 september. Preliminärt mellan klockan 13.30 - 16.00. I kyrkovalet får de som är medlemmar i församlingen och har fyllt 16 år rösta så alla ni är välkomna att hjälpa till vid röstningen.
Nytt för i år är att vi vill erbjuda förtidsröstning även i Ursvikens kyrka. Men det är bara möjligt om vi tillsammans kan hjälpas åt. Kan du ge ett par timmar en dag vore det toppen! Det behöver alltid vara minst två på plats samtidigt.
Anmäl er till annika.nyman@svenskakyrkan.se eller telefon 0910 - 70 81 02.
Ni får goda instruktioner innan och en länk till en kort film som alla valarbetare behöver se. För registrering så behöver vi redan nu i vår namn på er som kan tänka er att stå till förfogande.
Så hör gärna av er!

Mvh Johan Holmgren, tf kyrkoherde