Foto: Ola Johansson

S:t Örjans församling söker en kyrkoherde

Vi söker dig som är en präst med en god ledarerfarenhet. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi söker en kyrkoherde som med Jesus Kristus i centrum vill leda och utveckla ett aktivt församlingsarbete tillsammans med anställda, idella medarbetare och förtroendevalda, så att kyrkan finns närvarande och är relevant för alla människor.

S:t Örjans församling består av samhällena Skelleftehamn och Ursviken. Vi finns ute vid kusten i den expansiva Skellefteåregionen. Församlingen har drygt 7200 invånare, varav 4580 är församlingsmedlemmar.
Läs mer om församlingen.

Vi söker dig som är en präst med en god ledarerfarenhet och som genomgått eller genomgår Svenska kyrkans behörighetsgivande kyrkoherdeutbildning.

kontaktuppgifter

Johan Holmgren, tf kyrkoherde, 0910 - 70 81 21
Sten-Arne Burman, ordförande kyrkorådet, 0910 - 70 81 31

Fackliga kontakter