Välkommen till våra gudstjänster!

Söndag 5 april firar vi gudstjänst i Ursvikens kyrka kl. 11.00 och gudstjänst i S:t Örjans kyrka kl. 15.00. Johan Holmgren predikar och i S:t Örjan sjunger barnkören Himlaliv.

Kyrkan är en trygg plats för många, särskilt i tider av kris.
Så långt det är möjligt fortsätter därför Svenska kyrkans församlingar att fira gudstjänst. Den är vår livsnerv och vi som kan, fortsätter att fira den tillsammans och be för våra syskon som inte kan vara med i kyrkorummet.

De nya reglerna som innebär att vi inte får ha samlingar med fler än 50 personer innebär att vi måste tyvärr stoppa besökare nummer 51.
Om du vill kan du lyssna till en inspelning av gudstjänsten i efterhand.

När det gäller nattvard, så gäller fortfarande att den firas genom att prästen doppar brödet i vinet och ger till den som tar emot, alternativt att du tar emot endast brödet, eller väljer att ta emot välsignelsen utan att dela bröd och vin. Vid fridshälsningen fortsätter vi att hälsa utan att ta varandra i hand.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss.
Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal.
Eller också ringer du 0910 - 70 81 00 eller mejlar till storjan.forsamling@svenskakyrkan.se.