Kyrkkaffe i S:t Örjans kyrka

Kan du hjälpa oss att servera kaffe?

I våra kyrkor serveras det efter varje söndaglig gudstjänst ett kyrkkaffe, eftersom vi tycker att det är en viktig del av gudstjänstengemenskapen.
Tyvärr är vi lite för få som hjälps åt med detta, och därför skulle vi vilja ha hjälp av fler som kan hjälpa till med detta. Det handlar inte om att komma dit och hjälpa till varje söndag, utan det handlar om kanske en gång i månaden. Men ju fler vi är - ju lättare blir arbetsbördan.
Det handlar om att komma dit cirka en timme före utsatt gudstjänsttid, göra i ordning kaffe, te och plocka fram något fikabröd som församlingen ordnat. Och så då att hjälpa till att plocka undan efteråt. I dagsläget använder vi pappersmuggar, så det blir inte mycket disk att tala om.

Om Du tycker att det här låter som någonting för just Dig, så är Du välkommen att kontakta oss.

Ellenor Eklund

Direkt: 0910 - 70 81 23