skattkista

Söndagsskola i Stora Lundby

Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst där vi berättar berättelser från Bibeln, sjunger, leker, pysslar och träffar nya och gamla kompisar.

Välkommen till söndagsskolan!

Vi börjar tillsammans i söndagsgudstjänsten i Stora Lundby kyrka tillsammans med hela församlingen. Där öppnar vi vår skattkista och därefter går söndagsskolegänget iväg.

Alla barn från ca 4 år och uppåt är välkomna att vara med på söndagsskolan. Naturligtvis är även de yngre barnen välkomna, men då i sällskap med en vuxen.

Vi avslutar tillsammans med övriga församlingen inne i kyrkan.

Färgglada målarkritor i en ask. I bakgrunden skymtar ett barn som ritar.

Barn i Stora Lundby

Liten, stor och mittemellan är varmt välkommen till Stora Lundby kyrka! Vi har öppna samlingar där föräldrar och mindre barn kommer tillsammans, men också grupper med miniorer och juniorer för de äldre barnen.

Gudstjänst med nattvard.

Gudstjänstliv

I Stora Lundby och Östads församlingar firas många olika sorters gudstjänster vid många olika tider. Välkommen att delta!