Bebisen Mia, iklädd dregglis med texten Se till mig som liten är.
Foto: Jessica Svensson

Välkommen att boka dop!

Nyhet Publicerad

Sedan sommaren 2021 finns möjlighet att boka tid för dop på vår webbplats, när som helst på dygnet. Texten finns i Informationsbladet våren 2022.

Som kyrka vill vi lyfta fram dopet. En del i det är att alla familjer i vårt område, där minst en förälder är medlem i Svenska kyrkan, får en present när de har fått barn. Där ingår bland annat den här fina dregglisen med citat från barnbönen Gud som haver, och en inbjudan till dop. På fotot ser du lilla Mia som fotomodell.

Sedan sommaren 2021 har vi infört webbokning för dop, så att du kan se och boka doptider i våra kyrkor direkt på vår webbplats, när som helst på dygnet. Där har du också möjlighet att boka dopklänning och lokal för dopkalas, som du får använda gratis vid dopet.

Vi hoppas av webbokningstjänsten kan underlätta för dig som vill boka dop. Läs mer på länken nedan!

Kvinna som läser tidning.

Församlingstidningen Ljusbäraren

Stora Lundby-Östads församlingstidning heter, från och med sommaren 2022, Ljusbäraren. Här kan du läsa och ladda ner tidigare utgåvor i pdf-format. Tidningen öppnas i ett nytt fönster.

Hand som häller vatten på en ung planta.

Dop

Vem som helst kan döpas. Oavsett ålder. Oavsett bakgrund. Oavsett livssituation. Välkommen in i en större gemenskap!