En ung leende man står vid en tegelmur och håller handen på mössan han har på huvudet
Foto: Jeremy McKnight

Bli medlem

Ditt medlemskap bidrar till att hjälpa utsatta människor i din närhet eller runt om i världen. Stora Lundby-Östad pastorat ger stöd, inspiration och hjälp till många människor varje år. Stöd och hjälp som kan betyda oerhört mycket i vardagen. Ibland avgörande för hur man mår, vilka man träffar och hur man tänker om sig själv och livet.

Tillsammans gör vi skillnad! Varje dag bidrar du till att hjälpa människor i sorg, att familjer i behov får ekonomiskt stöd, att barn och föräldrar får mötas och till att Göteborgs Stadsmission kan ge hemlösa tak över huvudet. Varje dag gör du en insats som betyder något för någon.

Bli medlem genom att fylla i formuläret

Du kan antingen besöka oss för att ansöka om medlemskap eller fylla i formuläret nedan. När du har skickat in din ansökan kommer du att få en bekräftelse till din e-post. Vi kontrollerar att alla uppgifter stämmer och skickar en slutlig bekräftelse om ditt nya medlemskap.

Genom din anmälan godkänner du att du registreras hos Stora Lundby-Östad pastorat. Registret innehåller de personuppgifter som du själv har lämnat. Personuppgifterna används enbart i Stora Lundby-Östad pastorats verksamhet och tas bort när du avslutar verksamheten.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Stora Lundby-Östad pastorat. Kontaktinformation finner du under rubriken Kontakta pastorsexpeditionen.

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Välj ett av alternativen:

Kontakta pastorsexpeditionen

Till expeditionen i församlingshemmet i Gråbo vänder du dig när du vill boka tid för dop eller vigsel. Här kan du också få svar på frågor om gudstjänster och grupper.
Välkommen att kontakta oss!

Lundbyvägen 12, Gråbo
Öppettider helgfri måndag-fredag 9-15