Pysseldags med handfärger för vuxen och barn

Barn och föräldrar

Pyssla, sjunga, spela och leka - det finns mycket att göra i Stora Lundby och Östads församlingar. Vi har grupper och aktiviteter både för små och stora barn och fungerar även som ett forum för föräldrar att träffas, fika och prata.

Tre barn som målar påskägg.

Barn i Östad

I Östad församling har vi grupper med miniorer, juniorer och barnkör. Välkommen hit!

Färgglada målarkritor i en ask. I bakgrunden skymtar ett barn som ritar.

Barn i Stora Lundby

Liten, stor och mittemellan är varmt välkommen till Stora Lundby kyrka! Vi har öppna samlingar där föräldrar och mindre barn kommer tillsammans, men också grupper med miniorer och juniorer för de äldre barnen.

Förskola

Kyrkans förskola Hjärtat finns i församlingshemmet i Gråbo. Vi har många anställda och en personlig omsorg om barnen.

Ledarna Sofia och Hannah sitter och kör sin sångstund med mikrofoner och kamera

Sång och Lek på Youtube

Hannah och Sofia bjuder in till sångstunder för vuxen och barn

Hitta barnaktiviteter nära dig

Öppen förskola, barnkör eller något annat kul? Hitta på något med familjens minstingar! Se vilka barnaktiviteter som anordnas i närheten av er. Välkomna!

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Ladda ner appen Kyrkan

En interaktiv kyrka. spela på orgeln, häll vatten i dopfunten eller måla ett kyrkfönster. Appen är gratis och innehåller ingen reklam. Passar barn i förskoleåldern.