Stora Lundby - Östad pastorat

Kontakt

Stora Lundby - Östad pastorat Besöksadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Postadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Telefon: +46(302)496100 E-post till Stora Lundby - Östad pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alpha

En möjlighet att utforska meningen med livet och den kristna tron i en avslappnad och öppen miljö. Start 26 april i Gråbo.

Vad är meningen med livet?

Finns Gud? Hur ber man?

Det är några av de frågor vi tar upp under en Alphakurs, som över 100 000 svenskar har gått. Alpha är en grundkurs i kristen tro där det finns plats för dina djupaste frågor och funderingar.

Vi börjar med att äta ihop, sedan lyssnar vi på ett föredrag om något inom den kristna tron, därefter blir det fika med samtal i grupp. Alla frågor får ställas. Det brukar bli spännande samtal. Du behöver inte hålla med om något, men du har möjlighet att upptäcka kristen tro.

Den här kursen arrangeras i Gråbo av Equmeniakyrkan (f d Missionskyrkan), Centrumkyrkan och Svenska kyrkan tillsammans.

Tid: Onsdagskvällar kl 18.30-21 med start 26 april. Sommaravslutning 7 juni

Till hösten blir det ytterligare fem träffar och en heldag.

Plats: Equmeniakyrkan (f d Missionskyrkan) i Gråbo, Mossalaggsvägen 6.

Kostnad: 50 kr/gång för måltid och fika. Kursmaterial ingår. Kostnaden för heldagen tillkommer. Ingen ska behöva avstå från Alpha av ekonomiska skäl. Hör av dig till någon av oss om du behöver hjälp med avgiften.

Anmälan: Du kan anmäla dig genom att kontakta någon av nedanstående personer, eller genom att fylla i dina uppgifter på denna sida (se nedan).

För mer information, kontakta:

Församlingspedagog Mirjam Johansson, 0302-49 61 08

mirjam.johansson@svenskakyrkan.se

Pastor Andreas Engström, 0729-75 82 03

andreas@missionskyrkangrabo.se

Pastor Mikael Tilly, 0735-30 25 25

mikael.tilly@centrumkyrkangrabo.se

Anmäl dig till Alphakursen!

Mirjam Johansson

Stora Lundby - Östad pastorat