Kontakt

Stora Lundby - Östad pastorat Besöksadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Postadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Telefon: +46(302)496100 E-post till Stora Lundby - Östad pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alpha

En möjlighet att utforska meningen med livet och den kristna tron i en avslappnad och öppen miljö.

Vad är meningen med livet? Finns Gud? Hur ber man?

Det är några av de frågor vi tar upp under en Alphakurs, som över 100 000 svenskar har gått. Alpha är en grundkurs i kristen tro där det finns plats för dina djupaste frågor och funderingar.

Vi börjar med att äta ihop, sedan lyssnar vi på ett föredrag om något inom den kristna tron, därefter blir det fika med samtal i grupp. Alla frågor får ställas. Det brukar bli spännande samtal. Du behöver inte hålla med om något, men du har möjlighet att upptäcka kristen tro.

Tid:

Onsdagskvällar kl 18.30–21 med start 7 februari. Avslutning 2 maj. Dessutom tillkommer en lägerhelg med en övernattning.

Plats:

Stora Lundby församlingshem, Lundbyvägen 12, Gråbo. Lägret kommer att vara på Åh stiftsgård utanför Ljungskile.

Kostnad:

40 kr/gång för måltid och fika. Kursmaterial ingår. Kostnad för lägret tillkommer.
Ingen ska behöva avstå från Alpha av ekonomiska skäl. Hör av dig till någon av oss om du behöver hjälp med avgiften.

Anmäl dig till Alphakursen!

Mirjam Johansson

Stora Lundby - Östad pastorat