Foto: Jeanette Eriksson

Händer i Stöde församling

Söndag 18 september kl 11.00. Stöde församlingshem. Gudstjänst. Konfirmandinskrivning. Ingrid Stillström, Maria Almroth och Matilda Öhman. Kyrkkaffe.

Tisdag 20 september kl 13.00. Knutsgården. Gudstjänst. Ingrid Stillström och Maria Almroth.

Söndag 25 september kl 11.00. Torps kyrka. Sammanlyst gudstjänst. Jonas Deckmar, Kenneth Ahlenius och Gina Nordin. Kyrkkaffe.

Söndag 2 oktober kl 11.00. Stöde församlingshem. Familjegudstjänst. Utdelning av biblar till Stödes 6-åringar. Ingrid Stillström, Maria Almroth, Mathilda Öhman och Eva Zetterqvist. Kyrkkorv.

Söndag 9 oktober kl 18.00. Torps kyrka. Sammanlyst gudstjänst. Kenneth Ahlenius, Ellinor Selin Öberg, Elin Höglund och Sofia Johnsson.

Söndag 16 oktober kl 11.00. Torpshammars kyrka. Sammanlyst mässa. Ingrid Stillström, Maria Almroth och Stödes konfirmander. Kyrksoppa

Söndag 23 oktober kl 11.00. Torps kyrka, Fränsta. Sammanlyst högmässa. Kenneth Ahlenius och Ellinor Selin Öberg.

Med reservation för ändringar