Resebidrag

Föreningen för Svenska kyrkans internationella arbete i Stockholms stift vill stödja unga vuxna i stiftet att resa ut i världen för att delta i utbytesprogram och möten mellan kyrkor och ekumeniska organisationer, samt studier eller volontäruppdrag med relevans för Svenska kyrkan.

Kriterier

• Du är 20-29 år.

• Du är förankrad i en av Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

• Resan finns med i ett organiserat sammanhang med värderingar som stämmer överens med Svenska kyrkan, gärna inom ramen för Svenska kyrkans internationella arbete.

• Efter resan är genomförd återkopplar du genom en reseberättelse till styrelse samt på något sätt till din församling, t ex i ungdomsgruppen, en gudstjänst, kyrkorådet.

Kontakta Margareta Wennlund för mer information. margareta.wennlund@svenskakyrkan.se