En person håller i en bok.
Foto: Saad Setto

Svenska kyrkan på Stockholms bokhelg

Åtta församlingar i Stockholms stift deltar i bokhelgen.

Hedvig Eleonora församling

har ett omfattande program under bokhelgen

Medverkar gör bland andra

Maja Hagerman, Daniel Bergman, Owe Wikström, Ia Genberg, Patrik Hagman, Jenny Tunedal, Niko Erfani och Pia Johansson.

Läs mer på församlingens webb

Länkar till församlingarnas programsidor:

Stockholms bokhelg 2022

Tack till alla er som besökte någon av våra aktiviteter under Stockholms bokhelg 2022!

Stockholms bokhelg i Finska kyrkan lördag 21.5. kl 14-17. Tukholman kirjaviikonloppu

Biskop emeritus Lennart Koskinen som gäst/Vieraana piispa emeritus Lennart Koskinen

Gustaf Vasa församling uppmärksammar Alfons Åberg, 50 år.

Mer än 100 förlag, bokhandlare, museer och institutioner kommer att fylla Stockholms gator och torg i litteraturens tecken 19–22 maj 2022. I Gustaf Vasa församlingssal på Västmannagatan 63 har vi öppet lördag 21 maj 13.30-16.

Boksamtal i Allhelgonakyrkan

Fredag 20 maj klockan 18.00 – Välkommen på after work om inre frid och yttre fred. Författarsamtal och samvaro med musik, fotoutställning och fika.

Stockholms bokhelg 19-22 maj

Under denna bokhelg fyller förlag, bokhandlare, museer och institutioner Stockholms gator med litterära samtal, signeringar och releaser. I år deltar också S:t Matteus församlingsbibliotek. Vi välkomnar till författarträffar, visning av biblioteket mm.

Stockholms bokhelg 2022

Varmt välkommen till en spännande helg i bokens tecken! Här, i Storkyrkan, får vi möta författare, tonsättare och bokkännare i en inspirerande miljö. Programmet pågår mellan 20 maj - 22 maj.

Stockholm bokhelg

Västermalms församling bjuder in till författarsamtal under Stockholms bokhelg.