Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon:+46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift

Här sänds hearingen direkt

Följ utfrågningen av de sex biskopskandidaterna. Sändningen startar kl 13.00.

I Folkets Hus på Norra Bantorget i Stockholm hålls  under onsdagseftermiddagen offentlig hearing av de sex kandidaterna i valet till Stockholms nästa biskop. Hearingen är öppen för allmänheten, men de närmare 1200 röstberättigade prästerna, diakonerna och förtroendevalda är särskilt inbjudna.

Hela hearingen, med start klockan 13, sänds också direkt på den här sidan. Välj otextad sändning, eller följ den teckentolkad.

Sändningen kommer även att kunna ses i efterhand i båda formaten.

Den övre filmen visas utan teckenspråkstolkning.

Den undre filmen visas med teckenspråkstolkning.