Drop in-dop

Flera församlingar erbjuder drop in-dop. Församlingen står för präst, musik och ser till att det blir en festlig dopdag för dig och dina gäster. Vissa församlingar bjuder till exempel på fika. Före varje dop hålls ett dopsamtal med prästen, där även faddrar kan delta.

Drop in-dop kräver ingen föranmälan. Den enda som behövs är personnummer och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år.

I Bibeln berättas det om att det i begynnelsen fanns vatten och att det ur vattnet skapades liv. Så är det också med en människa. Hon tillbringar tiden fram till sin födelse i vatten. Utan vatten kan inget liv finnas. Därför är vatten ett livets tecken.

Kommande drop in-dop

Oscarskyrkan
Lördag 11 november kl 12-15
Läs mer på församlingens webb