Välkommen!

Från 29 september tas restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar bort. Vi ser fram emot att ses igen i våra kyrkor!

De tillfälliga restriktionerna kring hur många personer som har fått samlas i Stockholms domkyrkoförsamlings kyrkor och övriga lokaler tas nu bort. Det innebär även att begränsningarna vad gäller avstånd mellan personer tas bort.

Fortfarande gäller dock rekommendationen att vid symtom stanna hemma, testa sig och undvika att träffa andra.

Vet du med dig att du själv tillhör riskgrupp måste du själv besluta om du kan delta i en verksamhet eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du får själva eller i samråd med din läkare göra en riskbedömning.

Vid nattvardsgudstjänster gäller att alla kommunikanter spritar sina händer innan de tar emot bröd och doppar i kalken.

Välkommen till höstens gudstjänster, konserter och andra mötesplatser!

S:t Jacobs kyrka håller stängt resten av året 2021

S:t Jacobs kyrka stängt fram till och med 31:a december i för sightseeing men är öppen vid: Citydiakoni, tisdagar och fredagar 11.00 - 15.00. Lunchkonsert torsdagar kl 12.00. Konsert fredagar kl 17.00. Kyrkan öppnar 30 min innan konsert. St Jacob's Church is closed till 31st of December for sightseeing but opens up for: Citydiakoni 11AM- 2 PM Tuesdays and Fridays. Concerts: Lunch Concert Thursdays at noon (12.00) and After work on Fridays at 5PM. The doors are opening up half an hour before concert.