Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Teologiska klanger för barn och unga

Från herdepojke till kung: tre torsdagar om David

Värd: Jenny Salaj, domkyrkopedagog

Vi bekantar oss med bibelberättelser som vi har gemensamt med våra judiska bröder och systrar. Berättaren Anna Agoston berättar de stora berättelserna om David, herdepojken som blev kung. För barn upp till 12 år med medföljande lärare.

Datum: Torsdag 5 september (David och Goliath), torsdag 3 oktober (David och Saul) torsdag 7 november (David och Salomo)
Tid: 10.00–11.00 plats: Själakoret, Storkyrkan
Platsbokning: Förbokas på info@stockholmsdomkyrkoforsamling.se, avgiftsfritt men avgift utgår vid utebliven ankomst eller avbokning senare än 24 timmar innan.