Foto: Unsplash

Påskspel: Ägget

Ett annorlunda påskspel som undersöker påskens frågor i ett koncentrerat format på 15 minuter. En påskinstallation med musik, ljus och text där betraktaren dras med i ett fartfyllt äventyr som äger rum inne i Storkyrkan. Under föreställningskvällarna framförs spelet fyra gånger under två timmar. Fri entré. Begränsat antal biljetter till varje föreställning - anmäl dig här! Framförs 31 mars - 2 april i Storkyrkan.

Påskspel: Ägget - Fri entré
Storkyrkan, Trångsund 1, Stockholm

Under föreställningskvällarna 31 mars, 1 april och 2 april framförs spelet 4 gånger under 2 timmar.

Medverkande:
Barn från Storkyrkans barn- och flickkörer och barn från Mäster Olofsgårdens fritidsverksamhet.
Elisabeth Ljunggren Kurbany körledare
Sabina Koij och Kristina Ljunggren präster i Storkyrkan
Martin Blomquist orgel
Kostym: Ulrika van Gelder
Ljus: Jonatan Winbo

Manus och regi: Tuva-Lisa Rangström

Plats: Storkyrkan
Samling utanför den södra ingången in till Storkyrkans gård (vid ”gamla telefonkiosken”) senast 5 min innan föreställningstid. Eftersom varje föreställning är kort och intensiv går det inte att inta sin plats efter utsatt tid. Då får man vänta och se om det finns plats till nästa föreställning.

För biljetter och anmälan!