Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Teater: ett spel om påsken

Centrum för kristen tradition är påsken med berättelsen om Jesus, en människa som föds, lever och verkar bland människor. En kropp som berör, blir berörd, dör och uppstår. I ”Ett spel om påsken” utforskar några skådespelare berättelsens budskap och innebörd.

Datum och tid: Torsdag 26 mars 19.00, fredag 27 mars 18.00, lördag 28 mars 16.00 och 18.00
Plats: Storkyrkan, högkoret
Platsbokning: Mer information om bokning av biljetter, se hemsidan och/eller kontakta sabina.koij@svenskakyrkan.se