Sorgegrupp

Vi erbjuder sorgegrupp för dig som har förlorat någon. Sorg kan kännas på olika sätt och det hjälper att sätta ord på det. Att sätta ord hjälper denna grupp till med. Gruppen startar den 18 oktober och vänder sig till dig mellan 18-28 år. Innan gruppstart träffas vi för enskilda samtal. Här ser du hur du kan boka in det enskilda samtalet och anmäla dig till gruppen. Varmt välkommen!

Vi erbjuder sorgegrupp för dig som har förlorat någon. Sorgen kan kännas på olika sätt och vi reagerar olika. Det hjälper om vi sätter ord på vad vi varit med om och upplever. Gruppen ger möjlighet att göra detta tillsammans med människor som befinner sig i en liknande situation.

Målgrupp: I åldern 18-28 år.
Lokal: I Gamla stan, Stockholm
Gruppstorlek: Upp till 7 deltagare

Tid: Onsdagar kl 17-19

Datum: 18 okt, 25 okt, 1 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov.

Varje tillfälle inleds med en enklare måltid

Avgift: Kostnadsfri

Ledare: Pernilla Landin, diakon,
pernilla.landin@svenskakyrkan.se, 0704217553

Myrna Siri, präst, myrna.siri@svenskakyrkan.se, 0702751112

Anmälan: Anmälan till någon av ledarna per mejl eller sms. Du får en tid för en individuell träff med en av gruppledarna innan gruppstart. Vi tar emot deltagare tills gruppen är full.