Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Sjung med! i julens sånger på Centralstationen

Sjung med! är årets stora allsångshändelse på Stockholms centralstation med advents- och julsånger. Teckentolkas. Här finns en livesändning!

Stämningen är fantastisk när hundratals människor samlas i den stora centralhallen för att sjunga de mest älskade jul- och adventsångerna tillsammans.

Årets Sjung med! går av stapeln tisdagen den 3 december kl 17-18 på Stockholms Central.

Allsångsledaren Gary Graden och organisten Mattias Wager, från Stockholms Domkyrkoförsamling brukar tillsammans med alla sångglada besökare få musiken att lyfta.

Teckentolkar finns på plats.

Tidningen Dagen sände live och här går det att se hela konserten