Foto: Kristina Strand Larsson

Pilgrimsvandringar

Välkommen att vandra med domkyrkokontraktet! Nästa vandring äger rum i Vallentuna den 9 juni. Här ser du alla detaljer.

9 juni: Pilgrimsvandring Livstensleden med Matteus församling i Vallentuna
Roslagsbanan från Östra station till Frösunda. Samling på stationen 09.00. Egen matsäck.
När: 9 juni kl 9.00
Samling: Östra station
Information:
Johannes Söderqvist tfn: 076 525 78 18
E-post: johannes.soderqvist@svenskakyrkan.se

13 augusti: Katedralsvandring på vackra Sörmlandsleden!
Heldagsvandring i något snabbare takt där vi stannar för reflektion, vila och bön - och för att äta - men där tempot än högre, ca 4-5 km/timme.
Denna vandring är ett samarbete mellan Stockholms domkyrkoförsamling och Uppsala domkyrkoförsamling.

När: 13 augusti kl 8.00
Samling: Stockholms centralstation kl 8 för vidare resa till Läggesta, som är vår utgångspunkt för dagen. Tillbaka i Stockholm vid 18-tiden.
Längd: Ca 25 km
Vandringen är gratis men deltagaren bekostar själv resa och matsäck. Välj kläder efter väder och ha tillräckligt med mat och vatten för en hel dag.
Ledare: Kristin Windolf och Sabina Koij, präster i Uppsala domkyrka och Storkyrkan i Stockholm
Anmälan och frågor: sabina.koij@svenskakyrkan.se
Sista anmälningsdag: 8 augusti

3 september: Pilgrimsvandring på Lovö!

Vandring på vackra Lovö i historiens spår. Vandringen bjuder på många fina vyer ut över Mälaren och blandad terräng. Ledare: Sabina Koij och Dan Bekking

När: 3 september kl 10.00 till ca 16.00. Samling vid Brommaplans T-bana kl. 10.00.
Längd: Ca 12 km.
Ta med matsäck, sittunderlag och bra skor att gå i.
Ingen anmälan, ingen kostnad.

18 september: Stjärnvandring - mer info kommer

Välkomna att vandra med domkyrkokontraktet!