Om kristen andlighet: att uppnå ett tillstånd av välbefinnande

I alla tider har människor funderat över livets mysterier. Varför finns det liv istället för ingenting? Vad är meningen med livet? Hur uppnår en människa ett tillstånd av välbefinnande? Föreläsare: Ted Harris, präst, teol.dr., FTO.

Kristen andlighet är ett sätt att förhålla sig till livet och besvara dessa frågor. Kursen vill ge en bild av några kristna tänkares syn på andlighet och hjälpa deltagarna att själva förstärka en känsla av villkorslös kärlek.

Föreläsare: Ted Harris, präst, teol.dr., FTO.

Datum: Varannan onsdag fr o m 12 september tid: 18.00–21.00
Plats: Kammakargatan 30.
Kostnad för kursmaterial tillkommer (500 kr)
Anmälan: Ted Harris
OBS begränsat antal platser.

Kursplan
12 september Andlighetens grunddrag