Stockholms domkyrkoförsamling

Mässa på reformationsdagen

Tisdag 31 oktober firas jubileet 500 år av reformation i alla Sveriges domkyrkor. I Storkyrkan leds mässan kl 17.30 av biskop Eva Brunne.

Biskop Eva Brunne leder mässan i Storkyrkan tillsammans med representanter från flera lutherska kyrkor och församlingar. Mässan firas med mycket sång och på många olika språk.

I Storkyrkosalen direkt efter är det premiär på Strindbergpjäsen Näktergalen i Wittenberg med inledning av biskop em Caroline Krook. Premiären är fullbokad med biljetter finns till föreställningarna resten av veckan. Se spelplan här!