Krubbvisning i Storkyrkan

Varje dag så förändras den. En krubba i rörelse. Välkommen med din grupp eller klass på visning. Visningarna äger rum vardagar mellan kl 09.30-11.30. Detta år hjälpte barn från Den Lille prinsen oss att ställa upp krubban. Här finns bilder!

Figurerna i julkrubban är snidade av Eva Spångberg.

Välkommen att höra julens berättelse med din grupp eller klass!

Krubbvisningar Storkyrkan
Alla åldrar
Krubbvisningar vardagar 3/12-21/12 09.30-11.30.
Ej visningar 12/12 och 13/12!

Hur kommer vi till Storkyrkan?
Enklast tunnelbana eller buss till Gamla stan. Storkyrkan ligger granne med Stockholms slott. Fika kan man göra på Storkyrkans gård. Vi har tyvärr inget fika/lunchrum. Toaletter finns i kyrkan.