NYHET! Katedralkonfirmation med sommarläger

Vill du ha konfirmationsundervisning vid den världsberömda statyn av Sankt Göran och Draken och i Själakoret som varit en viktig mötesplats förmänniskor sedan medeltiden?

Vill du besöka Stockholms modernaste kyrka och åka på läger till Dalarna? Är du intresserad av svenska kungar, drottningar och andra intressanta personer
från den svenska historien?

I gruppen ”Katedralkonfirmation” samtalar vi tillsammans om kristendomen i Sverige förr och nu, talar om livsfrågor som död, liv och kärlek och lär oss också om spännande händelser ur svensk historia.

Första läsningstillfället i december 2018 äger rum i Stockholms modernaste kyrka, Viksjö kyrka, och därefter i Storkyrkan i Gamla stan.

Konfirmationsgudstjänsten äger rum i Storkyrkan den 14:e juli 2019.
Innan konfirmationen åker vi på en veckas läger till Dalarna. Lägret är mellan 5-12 juli 2019.

Konfirmationsläsningen genomförs i samarbete med Järfälla församling.
Sista anmälningsdatum är 10 november (OBS begränsat antal platser).
Till detta konfirmationsalternativ kan du anmäla dig om du är född 2004 eller 2005.

Välkommen!
Jenny Salaj, domkyrkopedagog/präst

ANMÄLAN

Intresseanmälan med namn och adress görs till info@stockholmsdomkyrkoforsamling.se

Avgiftsfritt för församlingsbor.

Träffar: 9/12 (2018), 3/2, 3/3, 7/4, 5/5 (2019)
Läger: 5-12 juli 2019
Konfirmation: 14 juli 2019

HAR DU FRÅGOR OM GUD?

Eller om livet eller kyrkan? Webbplatsen OMG är särskilt till för dig som är ung. Skicka in din fråga och få ett svar. Eller läs andras frågor och svar!