Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Katedralkonfirmation

Vill du ha konfirmationsundervisning undervalven i Storkyrkan, där människor mötts för att tala om de stora livsfrågorna sedan medeltiden? Finns fåtal platser av vår konfirmationen 2020!

Är du intresserad av svenska kungar, drottningar och andra intressanta personer från den svenska historien?

I gruppen ”Katedralkonfirmation” samtalar vi tillsammans om den kristna tron, om Jesus och Bibeln, om livsfrågor som död, liv, kärlek och identitet. Vem är jag? Vad är meningen med livet?

Komfirmationsläsningen är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.
Till detta konfirmationstillfälle kan du anmäla dig om du är född 2005.
Konfirmationsläsningen genomförs i samarbete med Tyska kyrkan i Gamla stan.
Man behöver inte kunna tyska för att vara med.

ANMÄLAN senast 29 november

Intresseanmälan med namn och adress görs till info@stockholmsdomkyrkoforsamling.se

Välkommen!
Jenny Salaj, domkyrkopedagog/präst

Uppstart: 25 augusti kl 16.30 i Storkyrkan
Läger på Nämndö: 13-15 september 2019
Första läsningstillfället: Söndag 8 december 2019 kl 13-15 i Storkyrkan
därefter sju träffar söndagar kl 13-15 i Storkyrkan våren 2020.
Mer detaljerat schema lämnas vid första läsningstillfället.
Konfirmation: Pingstdagen 31 maj 2020 i Tyska kyrkan, Gamla Stan

HAR DU FRÅGOR OM GUD?

Eller om livet eller kyrkan? Webbplatsen OMG är särskilt till för dig som är ung. Skicka in din fråga och få ett svar. Eller läs andras frågor och svar!