Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Engelska kyrkan på besök

Under torsdagen gästades Storkyrkan av den Engelska kyrkan. Kyrkoherdar från nordiska och baltiska länderna kom för andakt med evensong.

Engelska kyrkans Nick Howe, i Stockholm, är Arch Decon för nordeuropa och sammankallande till synod. I morgon, fredag, kommer mötet att fortsätta i Engelska kyrkan.

Nick är även involverad i Katedralakademin i Stockholms domkyrkoförsamling med en spännande serie som heter Heaven in Ordinary som snart har sin start.

Det hölls en andakt med evensong i Själakoret. Med på andakten var även domkyrkokaplanden Ulf Lindgren.