Ignatianska andliga övningar

Vill du lära dig djupmeditation enligt Ignatius? Ulf Lindgren leder i vår som vanligt ignatianska andliga övningar som är öppna för alla. Torsdagar varannan vecka.

Ignatianska andliga övningar

Storkyrkan, Själakoret, samling under orgeln.

Datum: Torsdagar udda veckor 18 januari–15 mars, jämna veckor 5 april–31 maj
Tid: 16-17 (OBS! Inget insläpp efter kl 16.00 prick!)
Plats: Själakoret, Storkyrkan. Ingen föranmälan, ingen avgift.
Ledare: Ulf Lindgren, domkyrkokaplan Praktiska detaljer

Övningarna är öppna för alla, både personer som är vana vid retreater och meditationer och personer helt utan vana. Ledaren ger kortare instruktioner och vägleder med frågor. Deltagarna får sedan med sig texter och råd för hur man under kommande vecka fortsätter samtalet med Gud genom övningar och promenader. Möjlighet finns till enskilda samtal med kursledaren.