Filosofisk resonans: Om tro och vetande

Vad vet vi? Hur ser vi på Gud? Har ondskan ett ansikte? Under tre söndagar i vår leder professor Carl Reinhold Bråkenhielm samtal om religiösa frågor som breddas mot naturvetenskapen och speglas i ett filosofiskt perspektiv. Välkomna!

Tro och vetande, olika gudsbilder och ondskans ansikten – tre religiösa frågor behandlade på ett filosofiskt sätt tillsammans med Cusanus, ett samverkansprojekt mellan Uppsala Universitet, Svenska Kyrkan och Sigtunastiftelsen med syfte att bredda diskussionen kring naturvetenskap och religion.
Värd: Carl Reinhold Bråkenhielm, professor emeritus

Domkyrkoförsamlingen i samarbete med Cusanus.