Stockholms domkyrkoförsamling Besöksadress: Stortorget 1, 11129 Stockholm Postadress: BOX 2122, 10313 STOCKHOLM Telefon:+46(8)7233000 E-post till Stockholms domkyrkoförsamling

Dans: I begynnelsen var rytmen

Ett samtal med Anneli Alhanko om varför dans, både som konstart och i sig själv, är viktig och meningsskapande för människan i alla kulturer.

I Psaltaren uppmanas vi prisa Gud med harpa, lyra, tamburin och dans. Ett samtal om varför dans, både som konstart och i sig själv, är viktig och meningsskapande för människan i alla kulturer.

Anneli Alhanko, premiärdansös samt grundare och konstnärlig ledare för BASE 23 Stockholm Dance Academy, Stockholm. Samtalsledare: Kristina Ljunggren, domkyrkokaplan.

Datum: Söndag 8 december
Tid: 13.00–14.30