Foto: Louise Linde

Guidade turer/Guided tours

Varmt välkommen till Stockholms domkyrka som sedan 1300-talet har använts för kröningar och kungliga vigslar. Här nedan hittar du information om att besöka kyrkan, guidade turer och audioguider. Welcome to Stockholm Cathedral! Here you find information about visiting the cathedral, opening hours, guided tours and audioguide.

Guidning för grupper

Du kan förboka guidade visningar av Storkyrkan för grupper.

Företagsvisningar

En upplevelse utöver det vanliga - tre olika paket för både större och mindre grupper.

Visiting Storkyrkan - Stockholm Cathedral?

Welcome to Storkyrkan - Stockholm Cathedral, the nave for many historical events that changed Sweden and still does. Here you find information about opening hours, our audio guide and the renovation of the Cathedral.

Besöka Storkyrkan?

Varmt välkommen till Storkyrkan - Stockholms katedral. Härifrån har idéströmningar spridits som förändrat Sverige.

Audioguider

Audioguider finns på svenska och engelska. I dessa audioguider får du höra om de händelserna och personligheter som verkade i Storkyrkan och som formade Sveriges historia! Vi lanserar nu två nya audioguider en om kvinnor som förändrat Storkyrkan och Storkyrkans gravar och epitafier. Varmt välkommen!