Angående coronaviruset

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Stockholms domkyrkoförsamling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi vill att alla ska känna sig trygga att komma till Stockholms domkyrkoförsamling. Vi följer därför händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Har du frågor är du välkommen att ringa
Pernilla Landin 08-723 30 53
Kristina Ljunggren 08-723 30 22
Mikael Halldin 08-723 30 37

Besöka Storkyrkan
 Storkyrkan är öppen för ljuständning, bön och stilla stund. Måndagar till torsdagar kl 13-15, fredagar kl 10-12 och på lördagar/söndagar kl 11-14 finns präst/diakon i Storkyrkan.

Om du vill prata

Rapporterna om coronaviruset gör många av oss oroliga och vi kan bli både rädda och osäkra. Det är fullt naturligt att känna sig orolig och vi finns här för dig precis som vanligt så kontakta oss gärna om du vill prata och få stöd.

Präster och diakoner i Stockholmsdomkyrko församling

Svenska kyrkans chatt

Om du har frågor eller funderingar kring Coronaviruset så hänvisar vi till www.folkhalsomyndigheten.se och www.krisinformation.se
eller ring 113 13.