Angående coronaviruset

Många känner oro över spridningen av coronaviruset, vilket är helt förståeligt. Stockholms domkyrkoförsamling följer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi vill att alla ska känna sig trygga att komma till Stockholms domkyrkoförsamling. Vi följer därför händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Har du frågor är du välkommen att ringa
Pernilla Landin 08-723 30 53
Kristina Ljunggren 08-723 30 22
Mikael Halldin 08-723 30 37

Till och med 31:a mars
Till och med 31:a mars pausas konserter, gudstjänster, seniorträffar etc. Storkyrkan är fortfarande öppen för ljuständning, bön och stilla stund. Måndagar till torsdagar kl 13-15, fredagar kl 10-12 och på lördagar/söndagar kl 11-14 finns präst/diakon i Storkyrkan.

Om du vill prata

Rapporterna om coronaviruset gör många av oss oroliga och vi kan bli både rädda och osäkra. Det är fullt naturligt att känna sig orolig och vi finns här för dig precis som vanligt så kontakta oss gärna om du vill prata och få stöd.

Präster och diakoner i Stockholmsdomkyrko församling

Under jul- och nyårshelgen har jourhavande präst öppet dygnet runt

Svenska kyrkans chatt

Öppettider i under jul- och nyår:
22 december kl. 20.00 till 26 december kl. 24.00
30 december kl. 20.00 till 1 januari 2021 kl. 24.00.

Om du har frågor eller funderingar kring Coronaviruset så hänvisar vi till www.folkhalsomyndigheten.se och www.krisinformation.se
eller ring 113 13.

Ljusgloben i Storkyrkan

Storkyrkan är öppen/Stockholm Cathedral is open

Storkyrkan håller öppet alla dagar kl 09.00-16.00 för bön, ljuständning eller en stund i stillhet. Om du behöver någon att tala med, finns präst /diakon på plats måndagar till torsdagar kl 13-15, fredagar kl 10-12 och på lördagar/söndagar kl 11-14 finns präst/diakon på plats. I Storkyrkan följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer som social distansiering. Tack för att du visar hänsyn! Huvudentrén är stängd under januari månad - ingång via gården till höger. Stockholm Cathedral is open daily 9-16 for prayer, candle-lighting or just a moment of stillness. If you need to talk with someone you can find a priest or a deacon in the cathedral on Monday to Thursday 1 PM to 3 PM, Fridays 10 AM to 12 AM and on weekends 11 AM-2 PM. In the cathedral, we follow The Public Health Agency of Sweden's recommendations. Please practice social distancing. Thank you! The main entrance is closed during January - the entrance is via the yard.

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor.
Nyfikna, men ändå i tradition, låter vi oss föras in i musikens magiska värld. Välkomna att följa med på resan!  All konsertverksamhet i kyrkorummen pausas fram till den 31:a maj.  Här hittar du digitala konserter!

Musik

Toner, klanger och ord färdas under valven i våra kyrkor. Nyfikna, men ändå i tradition, låter vi oss föras in i musikens magiska värld. Välkomna att följa med på resan! All konsertverksamhet i kyrkorummen pausas fram till den 31:a maj. Här hittar du digitala konserter! Concerts in the churches are paused until the 31:st of May. Here you find digital concerts!