Adam Pålsson, skådespelare

Samtal med prästen Carl Henric Svanell söndagen den 4 februari i Storkyrkosalen.

Adam Pålsson är en välkänd skådespelare från bioduken, TV och Dramaten. Med sina gestaltningar har han berört, väckt igenkänning, och aktualiserat sådant som det pratas om på kafferaster, klassrum och i hemmen. Senast aktuell i filmen Ted – för kärlekens skull där han spelar Ted Gärdestad. Se också TV4-intervjun med Adam Pålsson under inspelningen i Trollhättan.

Samtalsledare: Carl Henric Svanell, präst i Danderyds församling

Datum: Söndag 4 februari