Barn och familj

VÄLKOMNA TILL VÅR NYA LOKAL, BETLEHEM I KÖPINGEBRO STATIONSVÄGEN 18,  F.D. TRENDKLIPPET!

Här är jag!

Bild: IKON

Den riktar sig till dig som är hemma med små barn på dagtid. Vuxna och barn träffas för att prata, leka och fika. Vi erbjuder sångstund och skapande aktivitet varje gång.

Vi träffas i prästgården i Stora Köpinge på måndagar klockan 09.30 - 11.30.

Barnkrubban

Bild: IKON

Den riktar sig till dig som är föräldraledig med ditt barn, i ålderna 0 - 1 år. Babyrytmik, fikastund och gemenskap i vår nya lokal.

Vi träffas i Betlehem f.d. Trendklippet på Stationsvägen 18 i Köpingebro på torsdagar klockan 09.00 - 11.00.

Ungdomscafé - söndagar 22 mars, 26 april och den 17 maj, kl. 14.00 - 16.00

Kom och ha kul ihop en gång i månaden med oss (till hösten blir det oftare). Du som är 13 år och uppåt är välkomna till vår nya lokal. Vi bjuder på fika och gör upp planer tillsammans vad vi kan/vill göra.

Vi träffas i Betlehem (f.d. Trendklippet) på Stationsvägen 18 i Köpingebro.

VÄLKOMNA!

Frågor ring Anneli Olsson Lindström 0411-55 85 07

Vi finns på Facebook - gilla sidan så ser ni vad som händer i församlingen.
Här lägger vi ut aktuella händelser och bilder från verksamheten