En grupp ungdomar i svarta tjocktröjor gör freds-tecken med händerna.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Vandringar för nyfikna

Vi bjuder in till upplevelse och vandring för barn och ungdomar! Du behöver orka gå och du behöver vara nyfiken! Tänk dig att du skall få veta mycket nytt och vara trött när du kommer hem. Resten tar vi hand om.

Några vuxna medarbetare i församlingen, och andra vuxna som vill följa med, åker under året till Lund, Malmö och Köpenhamn med dig som är nyfiken på städerna nära oss.

Det kommer att handla mycket om att få se hur de tre städerna ser ut, att ta in
stämningen och kanske hitta själv nästa gång du kommer dit.
Vi skall försöka visa dig massvis av ställen du inte visste fanns.
Vi bjuder på resa, mat och fika.

Vi går inte till Emporia och Tivoli och har mycket litet tid till shopping.
Om du inte är nyfiken kan vi tyvärr inte göra så mycket åt det.
Likadant om du tycker att det är jobbigt att gå.
Då kommer du nog inte att ha någon glädje av dagen, utan ha roligare hemma.
Men om du är nyfiken och vill ägna en dag åt att få se mer, få veta mer, få uppleva mer, då lovar vi att det blir en dag att minnas med glädje!

Läs mer om vandringarna här!

En grön fullsatt buss.

Malmövandring för ungdomar födda 2010

Vad vet du om Malmö? Vill du följa med till platser i Malmö som du inte visste fanns? Vi vandrar tillsammans och vi visar dig de stora samlingsplatserna: parker, gymnasieskolor, kyrkor, torg, skatepark, speciella byggnader...livet i Malmö.

Köpenhamnsvandring för födda 2013

Tisdagen 2 maj reser vi till Köpenhamn med de barn som är födda 2013 och anmält sig till resan.

Lunds domkyrka sticker upp bakom några buskar.

Lundavandring för födda 2011

Onsdagen 21 juni åker vi till Lund med dem som är födda 2011 och anmält sig till resan. Vi uppdaterar efter hand program och andra detaljer! Detta är också en vandring, genom Lund och till många olika platser där som är värda att se!

Öresundsbron fotad på håll.

Stora Köpenhamnsvandringen för födda 2006 och 2007

Lördagen 30 september åker vi till Köpenhamn med dem som är födda 2006 och 2007 och anmält sig till resan.