Bibelstudium och samtalsgrupper

Hur ser jag på Bibeln? Vem är Jesus? Varför tror jag? Litar jag på Bibeln? Jag längtar efter att fördjupa mig!

Söker du en andlig gemenskap eller en möjlighet att vid enstaka tillfällen få lite väggrepp, lite andlig näring? Livet är till för att levas i gemenskap och i gemenskap kan vi få hjälp att möta och brottas med brännande frågor i våra liv.

Nedan hittar du de samtalsgrupper som är igång. Söker du ytterligare fördjupning eller andra samtalsgrupper som inte nämns nedan är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Bibelsamtal på torsdagar kl. 18.30-20.00

Med Gunnar (Kristinedal och Norum) och Petter (Ödsmål).
Gunnar samtalar om Hebreerbrevet och Petter samtalar om Apostlagärningarna.

Vi träffas:
30/1 Kristinedalkyrkan, Duvan
13/2 Norums församlingshem
27/2 Kristinedalkyrkan, Duvan
5/3 Ödsmåls församlingshem
12/3 Ödsmåls församlingshem
19/3 Ödsmåls församlingshem
26/3 Ödsmåls församlingshem
2/4 Norums församlingshem
23/4 Kristinedalkyrkan, Duvan
7/5 Norums församlingshem

Kontaktperson för bibelsamtal på torsdagar är Gunnar Holmquist. För kontaktinformation, se nedan.

tro & liv på torsdagar kl. 18.30-20.00

Med Anna och Andreas i Ödsmåls församlingshem.

En möjlighet att pröva en tanke, sätta ord på dina funderingar och kanske lära dig något nytt tillsammans med andra. Välkommen att samtala om tro och liv under våren.
Vi ses tolv gånger under terminen med start torsdag 6 februari.

Kontaktperson för Tro & liv i Ödsmål är Anna Blomberg. För kontaktuppgifter, se nedan.

bibelsamtal på onsdagar kl.18.30-20.30

Med Stig och Ann-Marie Svennberg.

Vi samtalar under tolv gånger i vår, kring Johannesevangeliet från och med kapitel 11.

Start: 5 februari (ej Stilla veckan!)

Kontaktperson för bibelsamtalsgruppen på onsdagar är Stig Svennberg, tfn: 0303-810 95.

Kontakta mig

Anna Blomberg