Bibelstudium och samtalsgrupper

Hur ser jag på Bibeln? Vem är Jesus? Varför tror jag? Litar jag på Bibeln? Jag längtar efter att fördjupa mig!

Söker du en andlig gemenskap eller en möjlighet att vid enstaka tillfällen få lite väggrepp, lite andlig näring? Livet är till för att levas i gemenskap och i gemenskap kan vi få hjälp att möta och brottas med brännande frågor i våra liv.

Nedan hittar du de samtalsgrupper som är igång. Söker du ytterligare fördjupning eller andra samtalsgrupper som inte nämns nedan är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Bibelsamtal

Onsdagar kl. 18.30-20.00 (sommaruppehåll)
I Kristinedalkyrkans personalcafé.

Under våren fortsätter gruppen att läsa och diskutera Apostlagärningarna.

Ledare: Stig och Ann-Marie Svennberg, 0303-810 95

Bibelsamtal på torsdagar kl. 18.30-20.00

Vi fortsätter att gå igenom Jesu Bergspredikan och återupptar samtalen, där vi slutade i våras, med evangelisten Matteus 6:e kapitel vers 9, där Jesus lär oss Herrens bön: Vår Fader, du som är i himlen...

Vi träffas:
19 september i Norums församlingshem
3 oktober i Kristinedalkyrkan
17 oktober i Ödsmåls församlingshem
31 oktober i Norums församlingshem
14 november i Kristinedalkyrkan
5 december i Norums församlingshem

Kontaktperson för bibelsamtal på torsdagar är Gunnar Holmquist. För kontaktinformation, se nedan.

Kontakta mig

Catarina Holmgren Martinsson