Bibelstudium och samtalsgrupper

Hur ser jag på Bibeln? Vem är Jesus? Varför tror jag? Litar jag på Bibeln? Jag längtar efter att fördjupa mig!

Söker du en andlig gemenskap eller en möjlighet att vid enstaka tillfällen få lite väggrepp, lite andlig näring? Livet är till för att levas i gemenskap och i gemenskap kan vi få hjälp att möta och brottas med brännande frågor i våra liv.

Nedan hittar du de samtalsgrupper som är igång. Söker du ytterligare fördjupning eller andra samtalsgrupper som inte nämns nedan är du välkommen att kontakta oss för mer information.

bibelsamtal på onsdagar kl.18.30-20.30

Med Stig Svennberg och Catarina Holmgren Martinsson.

Kontaktperson för bibelsamtalsgruppen på onsdagar är Stig Svennberg, tfn: 0303-810 95.

TRO OCH LIV - samtalsgrupp

TORSDAGAR KL. 18.30-20.00 I ÖDSMÅLS FÖRSAMLINGSHEM

En möjlighet att pröva en tanke, sätta ord på dina funderingar och kanske lära dig något nytt tillsammans med andra. Välkommen att samtala om tro och liv!

Ledare är Anna Blomberg och Andreas Hanberger.

För mer information och anmälan, kontakta:
Anna Blomberg anna.blomberg svenskakyrkan.se / 0303-660 75