Kontakt

Svenska kyrkan i Stenungsund Besöksadress: Stenungsunds Pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Postadress: Stenungsunds pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Telefon: +46(303)66000 E-post till Svenska kyrkan i Stenungsund Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stenungsunds pastorat består av Norums och Ödsmåls församlingar och har drygt 16400 invånare. Vi vill vara en gemenskap som bygger på vår relation till Gud, där tron på Jesus Kristus fördjupas och får komma till uttryck i vår omvärld.

Välkommen onsdag den 25 maj.

Kristinedalkyrkans vårfest

Välkommen onsdag den 25 maj.

Välkommen att fira gudstjänst i någon av kyrkorna i Stenungsund! Gudstjänsterna är öppna för alla oavsett ålder, tro och bakgrund!

Gudstjänstkalender

Renovering pågår!

Norums församlingshem har stängt sina lokaler en tid framöver p.g.a. renovering. Vi öppnar igen till hösten i nya fräscha lokaler. Vi återkommer med startdatum för terminen efter sommaruppehållet.

Vi har verksamheter för olika åldrar. Allt från grupper anpassade det lilla barnet, barngrupper efter skolans slut, familjeverksamheter, verksamheter för tonåringar och unga vuxna, musik och körer och inte minst, all vuxenverksamhet. Det finns mycket att välja mellan. Välkommen med in i gemenskapen!

Verksamheter för alla åldrar

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud. Vid din #konfatid får du en möjlighet att bli bekant med kyrkan, vad det är att fira gudstjänst, vara med om andakter – och vad det har med ditt liv att göra!

#konfastund

Välkommen till den go'a lilla butiken med hjärta.

"Hos Marta och Maria"

Välkommen till den go'a lilla butiken med hjärta.