Kontakt

Svenska kyrkan i Stenungsund Besöksadress: Stenungsunds Pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Postadress: Stenungsunds pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Telefon: +46(303)66000 E-post till Svenska kyrkan i Stenungsund Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stenungsunds pastorat består av Norums och Ödsmåls församlingar och har drygt 16400 invånare. Vi vill vara en gemenskap som bygger på vår relation till Gud, där tron på Jesus Kristus fördjupas och får komma till uttryck i vår omvärld.

Vår hemsida har ändrat utseende!

I samband med förändringar i vår IT-miljö har vår hemsida genomgått en större förändring och fått ett helt nytt utseende som anpassats efter besökarens skärmstorlek! Under en övergångsperiod kommer den nya hemsidan att inte vara komplett. Vi ber om översende med det. Vänligen kontakta oss på telefon om du har frågor kring församlingarna, grupper och verksamheter, våra gudstjänster eller andra samlingar.

Välkommen till den go'a lilla butiken med hjärta.

"Hos Marta och Maria"

Välkommen till den go'a lilla butiken med hjärta.