Foto: Sven-Erik Falk

Vi söker en komminister

Vi är ett gott gäng som söker en medarbetare. Den lediga tjänsten är en komministertjänst på 75-100 procent.

Stenstorps pastorat söker dig som är prästvigd och tycker om att samarbeta med andra, både ideella och anställda.
   Vi kan erbjuda en tjänst i en inspirerande miljö, som innebär dagliga möten med engagerade människor. Arbetslaget består av cirka 20 personer vilket gör att det är korta beslutsvägar och ett nära samarbete.
   I tjänsten ingår vanliga prästuppgifter som gudstjänster, andakter, enskilda samtal, hembesök och kyrkliga handlingar. Du är vigd präst och behöver ha körkort och tillgång till bil. Vi är öppna för att utforma tjänsten tillsammans med dig, men erfarenheter av kommunikationsarbete är meriterande.

Upplysningar om tjänsten kan ges av Peter Håkansson, kyrkoherde, tel. 070-979 83 55 eller Lars-Erik Kullenwall, kyrkorådet ordförande, tel. 070-531 85 47
Fackliga kontaktpersoner är Vision: Björn Carlstedt, tel 0511-285 30, KyrkA: forhandlingsavdelningen@kyrka.se tel. 070-515 00 22, Akademikerförbundet SSR: Rådgivningen tel. 08-617 44 00
   Ansökan skickas senast  20 januari 2023  till Stenstorps pastorat, Prästgatan 6, 521 60 STENSTORP eller till stenstorps.pastorat@svenskakyrkan.se. Med ansökan vill vi ha ett personligt brev och CV samt löneanspråk. Intervjuer kan ske under ansökningstiden. Tillträde sker efter överenskommelse.