Kyrkogårdsarbetare 100%

Kyrkogårdsförvaltningen i Stenstorps Pastorat söker Kyrkogårdsarbetare 100% Till säsong 2019, 6 maj till 1 november

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning av grönyteskötsel och vana att köra förekommande maskiner.

God samarbetsförmåga och social kompetens värdesätts.

B-körkort är ett krav.

Beskrivning av tjänst

Som anställd kyrkogårdsarbetare i Stenstorps Församling kommer du att få utföra en rad olika arbetsuppgifter. Att medverka vid gravgrävning, gräsklippning, bevattning, ogräsbekämpning, beskärning av buskar och träd samt plantering t.ex. Det ingår även ett dagligt underhållsarbete av de maskiner som används. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att arbetet blir utfört på ett korrekt och säkert sätt. Tempot är ibland högt och ibland måste man vara beredd att ändra i dagsplaneringen.

Du kommer att få utföra arbetsuppgifter enskilt och tillsammans med andra. Därför är det viktigt att du är social, har lätt för att samarbeta och ta instruktioner från andra. Detta i kombination med ett serviceinriktat förhållningssätt och stor noggrannhet i ditt arbete. Eftersom du kommer att möta människor i både glädje och sorg så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. Avslutningsvis vill vi att du bidrar med en positiv attityd och ett stort engagemang.

Heltid, dagtid. Lön enligt avtal.

Ansökan

Skicka din ansökan med en meritförteckning och en kort beskrivning om dig själv och varför du söker det här jobbet till:

Stenstorps Pastorat, Prästgatan 6, 52160 Stenstorp eller maila

stenstorps.pastorat@svenskakyrkan.se

För mer information, kontakta.

Kyrkogårds- och fastighetschef

Per Johansson 0500-499507

per.johansson3@svenskakyrkan.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag är den 15 februari 2019