KyrkNytt om sommarnöje och krishantering

Sommarnumret av KyrkNytt handlar till stora delar om aktiviteter som finns på hemmaplan. Dessutom finns en intervju med den erfarna själavårdaren Lena Tengelin om hur man tar sig igenom kriser.

Läs tidningen som pdf.

Även om det blivit fritt att resa inom Sverige är det många som kommer att stanna på hemmaplan i sommar. Då kan KyrkNytt tipsa om små pärlor att upptäcka på nära håll. Dit hör Valtorps kyrka som är en riktigt klenod.
   För den som vill vara mer aktiv finns ett utbud av olika pilgrimsvandringar. Där är Gudhem en bra utgångspunkt.
   Även årets sommarmusik presenteras i tidningen.
   KyrkNytt bjuder dessutom på en intervju med Lena Tengelin, Broddetorp som i många år arbetat med själavård. Hon delar med sig av tankar och erfarenheter hur vi kan ta oss igenom kriser av olika slag.